Actie: tot zondag 23.59 uur = tot 30% + Volumekorting

Koudebestendige handschoenen

Wanneer u in een koude omgeving werkt, zult u als geen ander weten hoe prettig het is om in ieder geval warme handen heeft. Krijgt u koude handen, dan krijgt u het verder ook vaak snel koud. Speciaal voor u zijn er koudebestendige handschoenen.

Koudebestendige handschoenen zorgen er niet alleen voor dat uw handen beschermd worden tegen bijvoorbeeld snijden en schuren. Zoals de naam al zegt, beschermen koudebestendige handschoenen ook tegen kou.
Koudebestendige handschoenen zijn niet alleen geschikt om in koelcellen en diepvriesinstallaties te dragen, maar ook in bijvoorbeeld de bouw, transport, magazijn en openbare diensten.

Wanneer handschoenen onder de EN511 vallen, vallen ze onder de categorie koudebestendige handschoenen. Volgens de Europese wetgeving beschermen handschoenen die onder deze norm vallen tegen geleidings- en contactkoude tot een temperatuur van -50 graden Celsius.

Bij WerkhandschoenenExpert.NL vindt u een uitgebreid assortiment koudebestendige werkhandschoenen. Binnen deze categorie vindt u bijvoorbeeld ook werkhandschoenen die beschermen tegen chemicaliën en micro-organismen en tegen mechanische risico’s.

Benieuwd naar ons assortiment koudebestendige werkhandschoenen? U vindt ons volledige assortiment hier.