Actie: tot zondag 23.59 uur = tot 30% + Volumekorting

Draag de juiste werkkleding

Het dragen van de juiste werkkleding die bij je beroep past is misschien wel één van de belangrijkste dingen die goed in orde moeten zijn. In dit artikel kan je lezen hoe je ervoor zorgt dat je werkkleding in orde is en er goed uit ziet.

Hoe houd je je werkkleding mooi?

Als je werkkleding vies is en onder de vlekken zit, hoe krijg je dit er dan uit? Mág en kán werkkleding gewoon thuis in de wasmachine of moet je het door een professional laten reinigen? In deze tekst gaan we op deze vragen in.

Als jouw bedrijf mooie werkkleding heeft met hun logo erop, dan wil je daar natuurlijk extra zuinig op zijn. Daarom is het erg belangrijk om te weten of je deze zelf kan wassen, of dat je het door een professioneel bedrijf moet laten doen. Ieder bedrijf heeft hier zijn/haar eigen regels voor. De beste tip, is om het te vragen aan jouw baas. Die weet of jij de werkkleding zelf moet wassen, of dat je het iemand anders moet laten doen.

Wanneer je het thuis mag/moet wassen dan is het verstandig om de volgende punten aan te houden:

·        Sorteer op kleur

·        Was werkkleding binnenste buiten

·        Niet alle kleding hoeft even vaak en lang gewassen te worden. Soms is een opfrisbeurt van 15-30 minuten is voldoende en je werkkleding blijft langer mooi.

·        Een scheutje schoonmaakazijn bij elke wasbeurt houdt de kleuren langer helder. Wasverzachter ruikt niet alleen lekker, maar het versnelt ook nog eens het droogproces en het helpt te voorkomen dat vuil zich aan je kleding hecht.

·        Was je kleding niet te heet.

 

Wanneer je deze tips opvolgt, dan zal je merken, dat je werkkleding een stuk netter blijft. Hopelijk helpen deze tips jou om je werkkleding mooi en netjes eruit te laten zien.