Actie: tot zondag 23.59 uur = tot 30% + Volumekorting

Las werkhandschoenen

Wanneer u gaat lassen, krijgt u te maken met hete materialen en vonken. Het is hierbij belangrijk om uzelf goed te beschermen. Zo is het belangrijk om goede lasschoenen, een lasschort, een laskap en goede lashandschoenen te dragen. Belangrijk is dat uw outfit onbrandbaar is en dat er geen brandbare voorwerpen in de buurt liggen.
In dit artikel gaan wij dieper in op lashandschoenen en zullen een aantal lashandschoenen besproken worden.

Lashandschoenen bieden bescherming voor lassers. Zowel bij het lassen als het snijden van metalen en andere werkzaamheden die bij het lassen horen worden uw handen en onderarmen beschermd door lashandschoenen. Lashandschoenen zijn altijd snij-, schuur-, scheur-, en prikbestendig. Logischerwijs zijn ze gemaakt van vlamvertragend materiaal en zijn ze isolerend tegen contacthitte en convectiehitte. Daarnaast zijn ze bestand tegen metaalvonken en beschermen ze tegen elektrische schokken.

De eerste handschoen die we bespreken is de Lashandschoen WELDER van rood/bruin splitleder en moltonvoering lengte 35 cm. Dit is een opvallende, rood/bruine handschoen met een lengte van 35 cm. Dit houdt in dat uw onderarm goed beschermd wordt. De handschoen is gemaakt van spitleder, dat vlamvertragend en snij-, schuur-, scheur- en prikbestendig is. De handschoen is gestikt met kevlar, wat zeer sterk en duurzaam is. De moltonvoering voelt koel aan en is vocht absorberend.

De Lashandschoen rund/boxleder in de palm met rug en 15 cm kap van splitleder is gemaakt van rundleder, met boxleder in de handpalm. De handschoen is voorzien van een rug en heeft standaard een kap van 15 cm. Echter, op verzoek is de handschoen ook leverbaar met een kap van 20 cm. Deze handschoen voldoet aan alle eisen die u hierboven heeft kunnen lezen.

Ten slotte bespreken we de Lashandschoen rund/boxleder met revolver versterking met rug en 15 cm kap van splitleder. Deze handschoen is ook gemaakt van rundleder, met een handpalm gemaakt van boxleder. Het grote verschil is dat deze handschoen voorzien is van revolverbescherming. De handschoen voldoet aan alle eisen die aan lashandschoenen gesteld worden en heeft een kap van 15 cm.

Alle lashandschoenen die wij in ons assortiment hebben vindt u hier.