Actie: tot zondag 23.59 uur = tot 30% + Volumekorting

Werkhandschoenen voor hoveniers

Als u hovenier bent, weet u als geen ander hoe de grond in uw handen kan trekken en dat bepaalde planten behoorlijk venijnig kunnen prikken. Aan het eind van een werkdag zitten uw handen vaak onder de schrammen, zit de grond onder uw nagels en zit er een vuile laag over uw handpalmen. Om deze ongemakken tegen te gaan, draagt u werkhandschoenen. Wanneer u werkhandschoenen draagt, beschermt u uw handen. Tegelijkertijd wilt u de grip en het gevoel behouden dat u heeft wanneer u zonder handschoenen werkt.


Een interessante handschoen voor hoveniers is de Werkhandschoen BULL - GRIP THERMO. Deze handschoen is gemaakt van zwarte latex, wat inhoudt dat de handschoen niet snel vies wordt. Voor een extra goede grip heeft deze handschoen een antislip coating op de handpalmen en vingers. Deze coating zit op de gebreide onderhandschoen. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de BULL-GRIP THERMO een thermo voering. Dit houdt in dat deze werkhandschoenen bij uitstek geschikt zijn om ’s winters te gebruiken.

De Werkhandschoen BULL FLEX PU PU Nitril coating op een polyamide onderhandschoen is een flexibele werkhandschoen die zeer duurzaam is. De handschoen is gemaakt van dual density PU, wat flexibel en sterk is. De Nitril coating zorgt voor extra duurzaamheid, terwijl u gevoel in uw handen houdt. Omdat deze handschoen zo flexibel is, zit deze comfortabel.

Ook de Werkhandschoen SHOWA 310 groene latex antislip coating op een polyester/katoenen onderhandschoen is een goede keuze voor hoveniers. Deze werkhandschoen heeft een kleurstelling die u vaker ziet, namelijk geel/groen. De handschoen is voorzien van een groene, latex antislip coating, terwijl de handschoen ook voorzien is van een polyester/katoenen binnen handschoen. Deze neemt vocht op en zorgt voor een aangenaam gevoel.

Wilt u meer informatie of meer advies? Neem dan contact met ons op.